НЕКРОЛОЗИ

●    НЕКРОЛОЗИ — ЦЕНИ:


Некролози без снимка

1 бр. - 3,00 лв.


Некролози с черно бяла снимка

1 бр. - 3,50 лв.


Некролози с цветна снимка

1 бр. - 4,00 лв.

Минимален брой - 5

Ламиниране + 1 лв. за брой.
Некролог за двама с две снимки (или с 1 голяма снимка) + 3 лв. за брой.

≫   Некролозите се изготвят експресно, веднага, на място и за минути.
Обявените цени са с вкл. ДДС.

●    Къде да си направим некролози в София


≫  Заповядайте на удобно място в офиса на траурната агенция в делничен ден, между 9:30 и 16 ч.
Намираме се на площад Лъвов мост. До нас можете да стигнете с мерто, с няколко автобуса и тролеи. Офисът се намира точно на спирката на градския транспорт на бул. "Сливница" 229 в посока Люлин. Тук ще ви предложим да разгледате разнообразен каталог с различни модели и варианти на оформления и готови текстове за некролози. Можете да изберете текст за некролог по образец или да напишем ваш текст. Ние предлагаме шаблони на некролози с текстове за Възпоменание за 40 дни, за 3/6/9 месеца, за 1 година, за 2 години..., подходящи оформления и текстове на некролози за двама души.

Носете със себе си снимка на хартия или в електронен вариант - на USB памет (флашка), диск или можете да ни я изпратите на имейл mario@hades-bg.com. Снимките ви могат да бъдат и черно-бели и цветни. Първо ще изготвим един некролог по ваш вкус. Ще го принтираме, за да го прегледате за грешки и корекции. Когато всичко е уточнено, ще извадим необходимите бройки и ще ламинираме колкото желаете.

Изработката на некролозите става за минути.

ВАЖНО! — Ако ще организирате панихида със свещеник, трябва преди да дойдете за поръчка на некролози в офиса, да посетите районната църква по местоживеене на покойния, за да запазите час за ритуала на избрано от вас място. Обикновено помен се прави на гроба или в църква, където свещеник пее молитва за спасението на душата на покойника. След като вече имате запазен ден и час за панихида , заповядайте в офиса да изготвим некролозите. Така няма да се налага в последствие да дописвате върху тях датата и часа, в който ще се проведе ритуала по Възпоменание на покойника.

Помените и панихидите нямат задължителен храктер. Некролог можете да направите и без да организирате ритуал.

≫  Раздавки за панихида (с погача, жито, сладки, соленки и др.) можете също да поръчате на място в офиса на траурната агенцията. Кетърин за помен се поръчва до един ден преди датата, на която желаете да вземете поръчката си от офиса. Имайте предвид неработните празнични и почивните дни. Офисът работи в делнични дни от 9:30 до 16 ч.