Кетъринг за погребение, панихида или помен

  КАКВО СЕ РАЗДАВА ЗА ПОМЕН

≫  В българската традиция е прието на помени и погребения да се раздава на хората храна за "Бог да прости". Обикновено сме свикнали да приготвяме за 40 дни, 6 месеца или 1 година - варено жито, хляб (обредна погача), вино, сладки, соленки, плодове и други. По време на пости се подава постна храна. Ние можем да ви улесним в тази задача, като почъчате при нас раздаване за възпоменание на покойник.

  РАЗДАВКИ ЗА ПОМЕН - ЦЕНА

●    ЖИТО   1 кг. - 7лв.  -    достатъчно за 20 човека

●   ПОГАЧА   с   20 топки   -  7лв.   -   достатъчна за 20 човека

●   Раздавки за починал по каталог    (постни и с месо)  от 8 лв. до 9 лв. :

●   КОГА КАК СЕ ПОСТИ

  КАК ДА ПОРЪЧАТЕ РАЗДАВКИ ЗА ПОМЕН / ПАНИХИДА / ПОГРЕБЕНИЕ В СОФИЯ

≫   Заповядайте на място в офиса - пл.Лъвов мост на траурната агенция в София (в делничен ден, между 9:30 и 16 ч), където ще изберете и поръчате от каталог постни и месни раздавки за помен, погребение или панихида. Направете поръчката поне един ден предварително от датата, на която желаете да вземете заявените бройки порционни кутии за раздаване. На място нямаме готови кутийки с храна. Подавките винаги се приготвят в деня, за който са поръчани, само от пресни продукти. В различните варианти има: сладки, соленки, банички, маслини, бонбони, колбас, кашкавал, постна сърмичка, кюфте, салата (зеле с моркови). Затворени са плътно в индивидуални кутийки. Във всяка от тях има предвидени топка погача и порционна чашка с варено жито.
Поръчката си ще получите от офиса в предварително уговорен ден и час. Офисът се намира в София на пл. Лъвов мост - бул.Сливница 229 и ъгъла с ул. Княз Борис I (срещу пазара). В близост e до метростанция "Лъвов мост" и спирки на автобуси и тролеи. Работно време на офиса: от понеделник до петък 9:30 - 16:30