Траурна агенция ХАДЕС

е българска, лицензирана траурна агенция с опит над 18 години. 
Основно седалище:  гр.София,  бул.Сливница 229, площад Лъвов мост.

Денонощни телефони:

0888-10-41-10
0898-88-98-08


Ние сме Вашият доверен партньор в най-трудния момент.
При нас ще получите най-добрата консултация безплатно!
Ще ви предоставим най-добрата услуга, в рамките на предвидения бюджет.
Работим с цени, съобразени с Общинското предприятие.

  Никой не е подготвен за срещите със смъртта. Тя винаги е ненадейна. Повече или по-малко внезапна. Нашата мисия е да бъдем Ваш доверен партньор в най-трудния момент, благодарение на професионално извършвани услуги.

  Целта ни е да предоставим най-добрата услуга, в рамките на предвидения бюджет. Успехът ни се измерва с удовлетворението на клиентите от качеството на обслужването.                                
  Всички в агенция "Хадес" разбират важността на специфичната ни дейност. Гарантираме перфектен професионализъм. Ние сме отговорни пред своите клиенти, спазваме поетите ангажименти и се стремим към най-високо качество. Открихме, че за постигането на успешно реализиране на услугите ни е важно ценностите и стремежите ни да съвпадат с тези на нашите клиенти.
  Ние познаваме, разбираме и отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Поддържаме високи етични стандарти във всичко, което правим. Обръщаме изключително внимание на репутацията си, за да бъдем надеждни, честни и да заслужаваме доверието ви.

  Даваме само най-доброто от себе си. Качеството на служителите ни оказва пряко влияние върху нашите услуги и репутация. Високо ценим приноса и способностите на хората, с които работим .  

           Краят на един човешки живот        

Всеки човешки живот трябва да завърши достойно! Достойното ни човешко отношение към покойника, неговите близки и целият погребален ритуал трябва да се осъзнае от всеки. Как да се държим в този тъжен момент! На поклонение се ходи с подходящо облекло, с цветя, палят се свещи, разговаря се тихо, отдава се последна почит на починалия. Изпращаме го в последния му път. На гробището се прощаваме за последно с него и хвърляме пръст в гроба. Гробът е свято място. Приема се за последен дом на покойника. Зад него са пределите на непознатия свят и никой не знае как този дом отваря вратите си за него. Грях е гробът да бъде замърсен, осквернен и изоставен. Гробът се оформя и се поставя паметник, който е родова памет, спомен и знак за човека. Да се помни да се каже: " Бог да прости!"